^Back To Top

  • Ekonomika

    Chystá sa konfiškácia hotovosti !

  • Politika

    Kto sponzoroval medzinárodný a národný socializmus?.

  • Sloboda

    Prečo je demokracia zlou formou vlády?

Marec roku 2013 bol veľmi dôležitý, minimálne z hľadiska klímy. Teploty namerané v spomínanom období boli najnižšie v rozsiahlych častiach Európy od začiatku merania, čo je indikátorom vývoja klímy v najbližších rokoch a pravdepodobne dekádach. Niet pochýb o tom, že v nasledujúcich 20.tich rokoch budeme svedkami dramatického zhoršenia klímy. V najbližších desaťročiach by teploty mohli poklesnúť na najnižšiu zaznamenanú úroveň za posledné storočia, prípadne na najnižšiu úroveň tisícročia.

 

http://iceagenow.info/wp-content/uploads/2011/11/Sun-Dictates-Earth-Climate.bmp

Áno, v komparácii so západnými mickey-mouse vedcami a pre fanaticky veriacich v propagandu podporovanú  brain-Washing-tonom a Bruselom(detto OSN) to môže vyznieť absurdne. Takéto zhoršenie klímy môže byť najdôležitejším faktorom pre budúcnosť ľudstva, viac než čokoľvek iné.  Paniku davov ohľadom skleníkového efektu by bolo dobré dať do súvislostí a porovnať s panikou zo začiatku sedemdesiatych rokov, kedy západní mickey-mouse odborníci na klímu šírili paniku pred katastrofálnym ochladzovaním. Opak sa stal pravdou. Takže, ako vtedy masy očakávali ochladzovanie, tak aj teraz očakávajú otepľovanie. Keďže masy sa zvyknú vždy mýliť, nemáme dôvod domnievať sa, že tentoraz by to malo byť iné a posledné merania teplôt, slnečnej aktivity a rozširovania ľadovcov v Grónsku to len dokazujú. Možno by bolo vhodné porovnať to s prieskumom verejnej mienky a názorov spoločnosti na danú problematiku. V tejto súvislosti by sme radi poukázali na "hviezdy" ako Al Gore a jeho emočno-propagandistickú prezentáciu dokumentu s názvom Nepríjemná pravda, kde tento bývalý politik a súčasný "vedecký“ alarmista pojednáva o nutnosti znížiť množstvo človekom produkovaných skleníkových plynov-Co2. Film vzbudil veľký záujem a stal sa podľa tržieb tretím najnavštevovanejším dokumentárnym filmom USA od roku 1982.  V roku 2009 vznikol dokument Not Evil Just Wrong, kde autori Ann McElhinney a Phelim McAleer detail po detaile spochybňujú Nepríjemnú (ne)pravdu. Dnes Al Gorovú  štafetu prebral John Kerry. Ako zanietene tento lobista v mene uhlíkových daní a globálneho otepľovania vystupuje sa dočítate tu: http://www.reformy.cz/zpravy/john-kerry-kaze-o-%E2%80%9Enemoralnosti-pochybnosti-o-%E2%80%9Eklimaticke-zmene/

Tohto alarmistu vzrušujú skleníkové plyny, no čo by sa mohlo diať v ionosfére(HAARP), alebo čo sa to ľuďom rozprašuje nad hlavami(chemtrails), to drahého lobistu(kečupára) nezaujíma. Títo potomkovia stredovekých tmárov a dogmatikov sú dnes oblečení vo vedeckom rúchu, aby vo svojom dogmatizovaní, strašení a zjavne veľmi mylných záveroch mohli miasť, zdaňovať, regulovať a inak manipulovať spoločnosťou. Tak ako sa kedysi inkvizítori opierali o cirkevné dogmy, aby tak zabránili duchovnému hľadaniu a kladeniu prirodzených otázok, tak dnešní "vedeckí" inkvizítori bránia a potierajú akýkoľvek výskum, ktorý sa nezhoduje s ich, grantami podporovaným, mysticizmom v mene globálneho otepľovania. Galilea Galileiho doboví vedci odsúdili. Dnes každé dieťa vie, že Zem obieha okolo Slnka. Mali by sme zvážiť, prehodnotiť a byť opatrní pri odsudzovaní názorov, ktoré nezodpovedajú vládnucej mienke.

                                                                            Global Warming is a Communist Plot Al Gore Marxist Obama

 

Copyright © 2013. RESPUBLICA  Rights Reserved.