^Back To Top

  • Ekonomika

    Chystá sa konfiškácia hotovosti !

  • Politika

    Kto sponzoroval medzinárodný a národný socializmus?.

  • Sloboda

    Prečo je demokracia zlou formou vlády?

Priemerný počet zavraždených pri streľbe, ktorú zastavila polícia: 14,3

Priemerný počet zavraždených pri streľbe, ktorú zastavili civilisti: 2,3

 

Zachráňte životy.

Nechajte civilistom zbrane.

 

Louisiana – Islam vyhlásil vojnu neozbrojeným civilistom. Je to napokon muslimský spôsob boja. Sledujeme naše politické váhanie. Čo by mali obyčajní občania ako my urobiť? Napriek ich úprimnej túžbe, polícia a zástupcovia šerifa nemôžu byť všade, aby nás chránili. Vymáhanie práva robia najlepšie ako vedia, ale my sa musíme brániť, kým nepríde pomoc. Musíme. Ozbrojení občania zastavil masové vraždenie. Obyčajní ľudia ako vy a ja zachránili životy čas od času. Iste, prezident Obama chce nás odzbrojiť. Mýli sa. Obyčajní občania ako my sú tajná zbraň v obrane proti terorizmu a masovému násiliu. Priemerný muž alebo žena v Spojených štátoch môže byť ozbrojený a efektívny. Musí byť.

To nie je špekulácia z mojej strany. Máme dôkazy. Tu je niekoľko z mnohých príkladov.

 

Ozbrojení civilisti zastavili masové vraždy v bežnom prostredí.

 

-John Hendricks riadil svoje auto do Uberu v Chicagu, Illinois. Pán Hendricks práve vysadil spolujazdca, keď uvidel ako nejaký muž zareval, vytiahol zbraň a začal strieľať do blízko stojaceho davu. Jedna z guliek útočníka  prestrelila Hendricksovo auto. Pán Hendricks zastrelil ozbrojeného útočníka a zavolal 911. Hendricks pristúpil k polícii s rukami hore a s povolením držať zbraň. Útočník prežil. Pán Hendricks zachránil veľa životov.

 

-Jednému mužovi nedovolili vstúpiť do Portlandu, oregonského nočného klubu. Muž sa vrátil v maske a so zbraňou. Zastrelil jedného z vyhadzovačov a dvoch ďalších ľudí v klube. Jonathan Baer tiež pracoval ako vyhadzovač v klube. Baer mal povolenie nosiť zbraň a v tú noc ju mal so sebou. Vystrelil a zabil útočníka. Nikdy sa nedozvieme, koľko ľudí v klube alebo mimo klubu mohlo byť zastrelených za tých pár minút, kým by prišla polícia.

 

-Aaron Guyton uvidel muža, ktorý vytiahol brokovnicu zo svojho auta a šiel pešo smerom k neďalekému kostolu. Gayton je držiteľom povolenia nosiť zbraň a pracoval v inej budove kostola v blízkosti. Rýchlo vkĺzol do hlavnej  budovy kostola a zamkol dvere ... kde práve prebiehala bohoslužba. Zavolal políciu a spustil poplach. Farníci stál pripravení, keď útočník kopol do bočných dverí kostola. Aaron Gayton namieril hlaveň zbrane na útočníka, zatiaľčo ostatní farníci útočníka odzbrojili. Držali ho až dovtedy, kým neprišli zástupcovia šerifa zo Spartanburgu, Južná Karolína. Potvrdili, že brokovnica bola nabitá.

 

- Dvaja  muži sa začali hádať v preplnenom holičstve vo Philadelphii. Holič požiadal ich, aby sa upokojili a nerušili ostatných zákazníkov. Namiesto toho, jeden z dvoch mužov vytiahol zbraň a začal strieľať na zákazníkov a holičov. Ozbrojený občan náhodou kráčal po ulici v tom čase. Počul výstrely, vstúpil do obchodu a zastrelil strelca. Zachránil najmenej pol tucta životov vrátane štyroch dospelých a detí. Citujem policajného kapitána Franka Llewellyna z Philadelphie. "Ten, kto reagoval na streľbu mal legálne povolenie nosiť zbraň."

 

" Reagoval na streľbu, a myslím, že tam zachránil veľa ľudí."

 

-Dr. Lee Silverman je psychiater v Pennsylvanii. Vyšetroval v nemocnici pacienta s mentálnou diagnózou, keď pacient sa začal správať násilne. Pacient s mental poruchou vytiahol zbraň zo svojej tašky, strieľal a zabil jedného pracovníka skôr než obrátil zbraň proti svojmu lekárovi. Lekár sa pohol a guľka škrabla jeho hlavu. Lekár potom vytiahol  vlastnú strelnú zbraň zo svojho stola a vystrelil na útočníka. Pacient prežil. Keď bol zadržaný, v jeho taške bolo navyše 39 zásobníkov. Lekár možno zachránil desiatky obetí, vrátane nemocničného personálu a pacientov. 10 percent zo všetkého násilia na pracoviskách sa odohráva v zdravotníckych zariadeniach. Tieto zariadenia sú často nazývané zóny bez zbraní.

 

-Sean Barner išiel na oslavu narodenín v Atlante v štáte Georgia. Pri vstupe do miestnosti sa začudoval, prečo 9 ľudí na večierku sedí na podlahe tak ticho. Dvaja lupiči naň namierili zbrane. Predtým než lupiči vzali všetky cennosti ľuďom, oddelili mužov od žien. Barner počul, ako ozbrojení lupiči sa zmienili o znásilňovaní žien a ako hovorili, že majú dosť guliek skoncovať so všetkými na večierku. Lenčo sa vyskytla šanca, Barner vytiahol vlastnú zbraň.. Prvý kriminálnik ušiel. Druhý lupič bol zastrelený. Zomrel na trávniku pred domom. Všetkých 10 ľudí prežilo. Prvý kriminálnik bol zatknutý a usvedčený z ťažkého zločinu.

 

Obyčajný občan zastavil masové vraždenie na narodeninovej oslave.

 

-Bol to dlho pretrvávajúci spor medzi dvoma rodinami vo Winnemucca, Nevada. Člen jednej rodiny  zastrelil dvoch členov z druhej rodiny. Dvaja ďalší ľudia boli zranení. Okoloidúci videl, ako sa vraždy  odohrali a zastrelil útočníka. Polícia okamžite zadržala okoloidúceho človeka a následne ho  prepustila. To sa stalo v Players Bar and Grill, kde sa nachádzalo približne 300 osôb.

 

-Dvaja strelci vyzbrojení nedávno ukradnutými strelnými zbraňami olúpili reštauráciu Shoney v Annistone, Alabama. Prinajmenšom sa o to snažili. Lupiči nahnali 20 zákazníkov a zamestnancov do walk-in mrazničky. Mierili hlavne zbraní na manažéra a pokračovali v lúpení pokladnice. Jeden zákazník ušiel a snažil sa dostať k zadným dverám rešturácie, ktoré boli zatvorené na reťaz. Jeden z lupičov zbadal zákazníka a namieril na neho zbraň. Tento individualistický zákazník, Thomas Glenn Terry, tiež mal povolenú zbraň. Pán Terry vytiahol zbraň a zastrelil lupiča 5 ranami do hrudníka a brucha. Druhý zlodej strieľal na pána Terryho. Pán Terry vystrelil na zlodeja niekoľkokrát a spôsobil mu vážne zranenia. Thomas Glenn Terry potom vypustil  rukojemníkov z mrazničky a zavolal políciu.

 

Často hovoríme  o "masových vraždách na verejných miestach", ktoré sa odhohrávajú v preplnených obchodných centrách, školách alebo kostoloch. Naozaj sa dejú. Tiež som uviedol, že vlastníci povolených zbraní  zastavili  masové vraždenia na týchto preplnených miestách. Osem vyššie uvedených príkladov demonštruje oveľa častejšie sa vyskytujúce prípady a vo všeobecnosti zahŕňajú menej ľudí vystavených riziku. Sú rovnako dôležité. Každý príklad demonštroval hrozbu smrtiacej sily zo strany útočníka. Okrem toho, tam boli tí, ktorí prinajmenšom zasiahli. Bola by sa každá z týchto udalostí premenila na verejné hromadné strieľanie? To sa nikdy nedozvieme, pretože legálne ozbrojený občan ju zastavil.

 

Len málokedy vidieť ukážky civilnej sebaobrany zverejnených v správach. Dôvody sú ľahko pochopiteľné. Väčšina sebaobraňujúcich incidentov končí bez výstrelov. V zriedkavých prípadoch, keď sa zo zbrane strieľa, počet zranených je zvyčajne obmedzený na útočníka. To nie je senzačná správa. Stručne povedané, je ľahké oznámiť, že mnoho životov vyhaslo. Je ťažké oznámiť, že mnoho životov sa zachránilo. Ja zverejňujem správy o občianskej sebaobrane každý týždeň. Ozbrojení občania obraňujú sami seba každý deň. Oni zachraňujú životy v súkromí .. a keď sú na verejnosti. Vždy vzniká  podozrenie, či je to tak. Ale teraz už viete.

Autor článku Rob Morse

zdroj: https://www.lewrockwell.com/2015/12/no_author/stopped-mass-murders/

Pozn. Respublica: trochu trúfalé obviňovať Islam, ako celok. Náboženskí fanatici, teroristi, kolektivisti by bolo vhodnejšie, pretože sa nelíšia od tých západných(starých dogmatikov a novodobých maltuziánskych sociálnych inžinierov New Age).

 

Copyright © 2013. RESPUBLICA  Rights Reserved.