^Back To Top

  • Ekonomika

    Chystá sa konfiškácia hotovosti !

  • Politika

    Kto sponzoroval medzinárodný a národný socializmus?.

  • Sloboda

    Prečo je demokracia zlou formou vlády?

Americká vláda potvrdzuje, že chce 100 percentnú kontrolu nad vašou DNA a reprodukčné práva.

 

Genetické otroctvo sa stáva realitou. Toto neuveriteľné odhalenie výchádza z faktu, že americký patentový a značkový úrad sa odvoláva na právomoc priradiť vlastníctvo vašej DNA a vyhovieť tak súkromným spoločnostiam a univerzitám, ktoré žiadajú patenty na vaše gény.


Do dnešného dátumu viac ako 4000 génov bolo priradených do vlastníctva korporácií a univerzít americkým patentovým úradom. Takýto prevod vlastníctva potvrdzuje vieru vlády vo vlastnenie 100 percent ľudského genómu. Pretože ako vieme, nikto nemôže previesť vlastníctvo niečoho na niekoho iného, ak to najprv nevlastní sám. 

Do tohto času, 20 percent Vášho genetického kódu je vlastneného niekým iným. Dve tretiny týchto patentov sú vlastnené súkromnými spoločnosťami a jedna tretina patrí univerzitám. Spoločnosť, ktorá vlastní najviac patentov sa volá Incyte, je to spoločnosť na výrobu liečiv z Kalifornie a vlastní patenty na 2000 ľudských génov.

 

 


Aj v prípade, že ste nikdy nesúhlasili s predajom svojho tela korporácii, veľké množstvo týchto korporácií tvrdí, že vlastní každú bunku vo vašom tele. Toto vlastníctvo z nás robí otrokov ich patentových nárokov a patentoví "trollovia" právnici sú na tejto planéte tí najhorší, krv vysávajúci démoni, ktorí sú pripravení Vás zastrašovať súdnymi procesmi v ktorých ide o milióny, ak im nezaplatíte peniaze. Práve teraz v tejto chvíli desiatky korporácií si uplatňujú nároky na vaše telo pričom tieto nároky sú 100% zaručené súdnym systémom USA.

Genetické zotorčenie je tu ....

Prakticky nikto si nieje vedomý skutočnsoti že 20 % vašich génov je už v súčasnosti vlastnených korporáciami a univerzitami. Toto vlastníctvo je zjavne forma genetického zotročenia, ktorá sa snaží ovládnuť a kontrolovať všetkých ľudí. Ako presne?

Zoberme do úvahy toto: Ak máte dieťa, defacto replikujete Váš genetický kód. Ale pretože 20% vášho genetického kódu je patentovaných a vlastnených niekým iným, už len samotný fakt, že máte dieťa, je z definície aktom genetického pirátstva a vy sa dopúšťate konania, ktoré je v rozpore zo zákonom.

Tieto "spoločnosti" ktoré "vlastnia" váš genetický kód, môžu ak sa im zachce od vás žiadať zaplatenie poplatkov za každé dieťa, ktoré splodíte. Dokonca môžu požadovať aby ste im zaplatili licenčné poplatky za vaše vlastné replikovanie buniek ktoré nastáva pri urázoch, hojení rán alebo tvorení nových červených krviniek. Vaše telo totižto každý deň replikuje milióny budniek, čo vás samozrejme stavia do pozície človeka mimo zákona ktorý porušuje zákony USA a dopúšťa sa krádeže duševného vlastníctva. Ste proste kriminálnik!

Korporátne patenty na ľudské gény- porušovanie ľudských práv

Celú túto vec zjednodušíme na jej základ, ktorým je otázka základných ľudských práv. Všetko je to o ľudských právach, právach žien a reprodukčných právach.
Patentový úrad USA je v rozpore a porušuje ľudské práva tým, že predáva telá mužov a žien korporátnym záujmom, čo vytvára biliónové zisky cez DNA tetsovanie a liečbu.

Ľudia ako Angelina Jolie klamú a zastrašujú ženy len preto, aby zvyšovali zisky BRCA1 génovo testovaciemu "priemyslu",  ktorý využíva ženské tela na svoj profit. Jolie využíva svoj celebritný status aby šírila obrovský strach o BRCA1 génovej mutácii, čo má spôsobiť aby ženy utekali k doktorom a nechali sa testovať za 3000 až 4000 amerických dolárov za test, ktoré zaplatia korporáciam vlastnacim patenty.

Najvyšší súd v USA sa chystá oznámiť svoje rozhodnutie v otázke patentovania génov v priebehu nasledujúciych týždňov / čo vysvetľuje mediálnu kampaň, ktorá má tieto patenty pretláčať/. Ak najvyšší súd rozhodne proti týmto patentom na ľudské gény, znamenalo by to multi bililiónové straty pre génovo patentovací priemysel, ktorý dúfa, že vyzbiera honoráre za genetické testovanie a génový výskum za nasledujúce tisícročie.

Mimochodom, aj myšlienka, že najvyšší súd môže v tejto otázke rozhodovať je podvod. Žiadny súd nemá vo vlastníctve ľudský genetický kód. Žiadny vládny orgán nemá vyššie právo ako samotný stvoriteľ a život tvoriace sily, ktoré na zemi život vytvorili. Vaše DNA je váš osobný majetok a každý cudzí nárok na vaše DNA je bezpredmetný a neplatný už od začiatku.

Čo ešte by mohlo byť patentované? Listy? Ruky? Vtáky? možno aj zelené fazuľky. /*-pozn respublica, Monsanto má patenty aj na to/
Pokiaľ najvyšší súd potvrdí absurdnú predstavu, že ľudské gény môžu byť patentované korporáciami, bude to znamenať, že v patentovaní nemáme medze a všetko na svete môže byť patentované. Korporácie budú môcť podávať patenty na trávu, ovocie, vtáky, mravce, hmyz a dokonca aj na časti ľudského tela ako napríklad uši, ruky, nohy. Vaša farba očí môže byť patentovaná, pretože je kontrolovaná génmi.

Akonáhle všteky tieto veci ktoré sami existujú v prírode budú patentované, môžete byť dohnaný pred súd a prinútený zaplatiť prehnané pokuty a poplatky len za to, že boli či sú na vašom pozemku. Máte nejaké mravce na dvore? To je pirátstvo, vy kriminálnik!!! Tieto mravcé sú patentované a vy ste nezaplatili za ich používanie!!

Ak vám to znie absurdne ba až komicky, zoberte na vedomie, že Monsanto žalovalo farmárov za rovnakú logiku. Ich patentované GMO semená boli vetrom odnesené na iné polia a tak Monsanto zažalovalo týchto farmárov na súde /za sadenie patentovaných GMO semien/ ba čo naviac Monsanto súd vyhralo.
Trestné činy poľnohospodárov? Kradnutie duševného vlastníctva korporácii Monsanto.

Nenechajme sa mýliť že jediným zámerom patentovania vecí ako ľudské gény, zvieratá, rastliny je že môžu byť použité na kontrolu a riadenie či žmýkanie ľudí. Patentovanie ľudských génov je na každej úrovni zločinom proti ľudstvu. A všetci tí, ktorí tento priemysel podporujú ako napr. Angelina Jolie podporujú kriminálnikov, ktorí zneužívajú ľudské telá na profit.

Povedzte NIE patentom na ľudksé gény! Povedzme NIE patentom na zvieratá! Povedzme NIE Monsantu! A povedzme NIE šialeným, vládou presadzovaným zákonom duševného vlastníctva, ktoré porušujú univerzálnu spravodlivosť.

 

zdroj: http://www.naturalnews.com/040400_gene_patents_genetic_slavery_human_DNA.html

Copyright © 2013. RESPUBLICA  Rights Reserved.