^Back To Top

  • Ekonomika

    Chystá sa konfiškácia hotovosti !

  • Politika

    Kto sponzoroval medzinárodný a národný socializmus?.

  • Sloboda

    Prečo je demokracia zlou formou vlády?

Pochopiť túto konšpiráciu je preto veľmi dôležité aby bolo možné nájsť skutočné východiská.

 ,,Celosvetovo čelíme monolitickému a bezohľadnému spiknutiu, ktoré sa pri rozširovaní svojho vplyvu spolieha na tajné prostriedky, využíva infiltráciu namiesto invázie, podvratnú činnosť namiesto volieb, zastrašovanie miesto slobodnej voľby. Je to systém, ktorý najal obrovské množstvo materiálnych a ľudských prostriedkov, na vytvorenie dobre prepojenej a vysoko efektívnej mašinérie, ktorá kombinuje vojenské, diplomatické, spravodajské, ekonomické, politické a vedecké operácie. Ich príprava prebieha tajne a nezverejňuje sa. Ich chyby sú pochované a v novinách sa o nich nedočítate. Ich odporcovia nie sú ocenení, ale umlčaní. "

J. F. Kennedy

Číst dál...

Top 10 spôsobov ako je ľudstvo vraždené v mene "vedy založenej na dôkazoch" 1. časť - /GMO/

Zo všetkých dnešných hrozieb pre ľudstvo nijaká nieje ničivejšia než hrozba tzv. "vedy založenej na dôkazoch".
Pod slovom veda ale nemyslím pokorné zhromažďovanie vedomostí za použitia rýdzich vedeckých metód.


To čo tým myslím je dogmatické, korporátne vedené odvetvie skreslenej vedy založené na falošných dôkazoch, podplácaní kontrolných úradov a korupcii pri vládnych regulátoroch. "Táto" veda nás zabíja pomocou hormonálnych rozvracačov, skrytých chemikálií prítomných v jedle, tažkých kovov, gentického inžinierstva a neurologických rozvracačov. 
Pretláčatelia tejto korporátnej "vedy založenej na dôkazoch" tvrdia, že pomáhajú ľudstvu, doteraz však ich konanie preukazuje, že jediné čo robia je ničenie zdravia populácie a budúcej životaschopnosti celého ekosystému.

Číst dál...

 

 

Obama: Chcel by som pripomenúť jednú, poslednú vec. A tou je, že oponenti týchto "rozumných zákonov" vyvolávajú strach medzi vlastníkmi zbraní tým, že vrhajú podozrenie na vládu.

Počujeme niektoré z týchto komentárov:

,, Potrebujem zbraň na ochranu pred vládou."

,,My nemôžeme robiť kontrolu kriminálnych záznamov, pretože vláda sa tak snaží len mi odňať zbrane."

Obama: Ale veď vláda ste vy!!! Títo úradníci sú volení Vami. Všetci sú volení vami, aj ja som vami zvolený.

Číst dál...

Európa má podľa šéfa EK Barrosa najväčšie krízy za sebou

 

WebNoviny 3.4.2013

 

 

Európske ekonomiky už majú to najhoršie z dlhovej krízy za sebou. V stredu to vyhlásil šéf Európskej komisie (EK) Manuel Barroso počas...

 

 

 

Číst dál...

Rozhodnutie Helikoptéra2, alias predsedu BoJ (Bank of Japan) Kurodu, o inflačnom cieli 2% v podobe vytvorenia novej FIAT likvidity 1,4 biliónov USD do dlhopisov, fondov ETFS, štátnych obligácii a vládnych dlhopisov znamená, že menová vojna s názvom škatule, škatule hýbte sa, je spúšťaná v celku rýchlym tempom. Pre porovnanie, BoJ bude vytvárať nové FIAT v hodnote cca 60 mld.USD každý mesiac(v prepočte len uvedenej sumy, rozloženej na 2 roky, iné prepočty hovoria o rozmedzí 72 až 77,8 mld.USD celkového mesačného uvoľňovania), čo je len o 25mld. menej ako mesačne vytvárajú krugmanovci v USA, pričom ekonomika USA je zhruba trikrát väčšia ako Japonska. Ostáva len čakať, kedy sa socialistickí korporatokrati-eurohujeri z našej vysnívanej únie pridajú. Tiež je na zvážanie, ako zareaguje Helikoptér1, alias Ben v súvislosti s keynesiánskym marazmom alias krugmanizmom zvaným QE. Možno dôjde aj na mokrý sen P. Krugmana a zemeguľu napadnú mimozemšťania(made in NASA), nechajme sa prekvapiť.  

Copyright © 2013. RESPUBLICA  Rights Reserved.