^Back To Top

  • Ekonomika

    Chystá sa konfiškácia hotovosti !

  • Politika

    Kto sponzoroval medzinárodný a národný socializmus?.

  • Sloboda

    Prečo je demokracia zlou formou vlády?

 

  

* poznámka respublica/   Cieľom uverejnenia tohto videa nebolo propagovať akékoľvek náboženské, či iné sekty
ale poukázať na odvrátenú stranu psychiatrie.

Celente vyzýva - Pripravte sa, kapitálová kontrola prichádza do Eú a USA

Dnes jeden z top prognostikov Gerald Celente varoval King World News o nadchádzajúcom zavedení kapitálovej kontroly v Európe a USA. Celente tiež diskutoval o tom čo to bude znamenať pre trh so zlatom. Celente je zakladateľ Trends Research a muž, ktorého mnohí považujú za jedného z top prognostikov na svete. Nižšie je uvedené čo tento prognsotik povedal v jeho silnom interview.


Eric King: Gerald máte nejaký komentár k J.P. Morganovi a niektorým iným bankám, ktoré musia zaplatiť tieto veľké pokuty?

Celente:

,,Toto je niečo bezprecedentné. Táto kriminálna aktivita zruinovala životy miliónom ľudí. Žiadna hlava nepadla. Musím povedať, že tieto pokuty sú značné. A aj keď tieto banky tlačia menu a ich zisky sú veľmi pekné, toto ich zabolí. Je to jeden z dôvodov prečo si myslím, že ľuďom pribudne viac obmedzení týkajúcich sa výberov hotovosti, najvyššej sumy bankových prevodov a slobody zobrať si svoje peniaze kedykoľvek chcete. "

Číst dál...

 

 

Podvratná činnosť je temín, ktorý je podľa slovníka vysvetlený ako činnosť vedúca k zničeniu  náboženstva, vládneho systému, politického a ekonomického systému krajiny a zvyčajne je napojená na špionáž a "romantické" veci akými je vyhadzovanie mostov do vzduchu, vykoľajovanie vlakov a podobných hollywoodskych klišé. To o čom budem rozprávať v skutočnosti nemá nič spoločné s hollywoodskymi filmami, špionážou alebo aktivitami KGB vo zbieraní informácií. Najväčší omyl, nevedmosť čo neznalosť je, že vždy keď sa rozprávame o KGB  z nejakého podivného dôvodu začíname s hollywoodskymi filmovými producentmi, pokračujeme cez profesorov politickej vedy a voláme ich "experti" na sovietske záležitosti alebo počúvame kriminalistov, ktorí takto sami seba volajú. Oni si myslia že najdôležitejšou vecou pre celé KGB je kradnutie plánov nejakých nadzvukových stíhačiek, ich prevezenie do ZSSR a predanie vojensko- priemyselnému komplexu. Je to len čiastočná pravda. Ak si zoberieme celý čas, peniaze a ľudské zdroje ktoré ZSSR a KBB osobitne venujú akciám mimo ZSSR odhalíme /samozrejme niesú to oficiálne štatistiky ako CIA a FBI/ že špionáž ako taká zaberá len 10 až 15 percent peňazí , času a ľudských zdrojov. Ostatných 85 percent je vždy podvracanie.

Číst dál...

Copyright © 2013. RESPUBLICA  Rights Reserved.