^Back To Top

  • Ekonomika

    Chystá sa konfiškácia hotovosti !

  • Politika

    Kto sponzoroval medzinárodný a národný socializmus?.

  • Sloboda

    Prečo je demokracia zlou formou vlády?

Celosvetový trend v posune od zastupiteľskej demokracie k totalite naberá hrozivé kontúry. Ukážok bolo viac ako dosť, francúzske a holandské referendum o Európskej ústave, írske o lisabonskej zmluve, grécke o podmienkach TROJKY(MMF, EU komisia, ECB, nikým nevolení autokrati) pre tzv. záchranný balík, utečenecká politika atď. Čo sa domácej politiky týka, tak posledné voľby názorne dokladajú, že SR sa nijako nelíši v rámci svetového posunu od kariérnych politikov a právnikov k občianskym kandidátom. V USA sa spustila panika médii, politických klanov a bánk proti ne-kariérnemu politikovi a podnikateľovi, ktorý nevisí na šnúrke od gatí Goldman Sachs, médii a farizejských pokrytcov zvaných kariérni politici. Bushovský klan sa zavesil aj so svojimi sponzormi na poslednú možnosť s menom Ted Cruz, ktorého manželka(čírou "náhodou") pracuje na poste riaditeľky pre Goldman Sachs, zabudol zverejniť, že spomínaná banka je jedným z jeho sponzorov predvolebnej kampane, rovnako tak aj Hitlary Clintonovej(ukážka dualizmu), ktorej manžel umožnil jeden z najväčších podvodov všetkých čias, zrušením Glass Steagall act a teraz táto fanatická figúrka bánk a politických elít po vzore predvolebných opiátov Babráka Obamu ide tvrdiť ľuďom, ako presunie peniaze z Wallstreet na mainstreet(k ľuďom), akoby som počul gorilie mláďa zvané súdruh ISTOTA. Okrem iného má vo svojej histórii, táto sociopatická persóna, množstvo škandálov , ako vojna v Líbyi(pamätný výrok:"Prišli sme, videli sme, a on zomrel", taktiež podporovala vojnu v Iraku, jej manžel stojí s EU a NATO za masakrami v Juhoslávii), ochrana bánk v súvislosti s jednou z najväčších bublín súčasných USA, študentskými pôžičkami a ochranou bánk pred ich nesplácaním. Je otázkou, čo sa stane s USA v budúcnosti, či sa Američanom podarí vymaniť z chápadiel oligarchie a prejsť od republiky ku skutočnej, priamej a decentralizovanej demokracii, alebo prejdú z republiky do nefalšovanej fašistickej diktatúry.

Tento model je dnes prakticky zavedený naprieč celým svetom, čo sa mocnosti týka a hlavne bloku EUSA(Rusko so svojou oligarchiou a totalitnými praktikami tiež žiari). Byrokracia EÚ začína byť nervózna, tá slovenská tiež, pretože vnímajú veľké posuny a neistoty, ktoré spôsobuje možnosť voľby(slobodnej vôle) a tej sa paraziti a totalitári vždy báli, resp. ju nenávidia. Naposledy to na Slovensku deklarovali akciové balenia politikov 2 in 1(kariérny politik a právnik v jednej osobe). Súdruh Danko sa vyplakával spolu s korporátnym socialistom elít, ako je ohrozený zabehnutý systém rozkrádania na Slovensku. Kotlebovi stačí čakať a nič nerobiť, pretože celé spektrum dnešnej ne-demokratickej šaškárne na čele s prezidentom mu robia tú najlepšiu PR kampaň, akú si zrejme nedokázal predstaviť ani v tých najdivokejších snoch o veľkom vodcovi a jeho spiatočníckej totalite.

Biela vrana Remišová si ešte nestihla sadnúť do parlamentnej lavice a už kráka nezmysly pri oslave MDŽ o súdružke Christine Lagardeovej, ala šéfke MMF a jej obrovskom "prínose" ako ženy a osobnosti MMF. Áno, pani Remišová, len sa treba zobudiť do reality a uvedomiť si, že Vás volili obyčajní ľudia-občania, ktorí chcú skoncovať s totalitou tak národných, ako aj medzinárodných inštitúcii, ktoré ovládajú nikým nevolení totalitári, častokrát skrz naskrz skorumpovaní, ktorých politika viedla k ekonomickej a hospodárskej recesii, míľovými krokmi napredujúcej do hospodárskej depresie a nezabudnite na škandály súdružky Lagardeovej ešte v čase N. Sarkózyho, obrovské daňové zaťaženie občanov v štátoch, kde sa zakráda MMF a jej návrhy na zvýšenie dôchodkového veku, daní a verejné(vládne) míňanie, zadlžovanie občanov, ešte predtým, než začnete opäť perliť o nikom nevolených byrokratoch. To isté vnímam aj u strany, ktorá využíva vo svojom názve slobodu a solidaritu, kým si jej predseda veselo konzumuje výhody čerpané z daňových poplatníkov v Bruseli a tvári sa, že reformuje nereformovateľné, zatiaľčo jeho lokaj na Slovensku, Poliačik, spoločne s LGBT aktivistkou napĺňajú sorošovskú agendu. Súdruh Sulík, čo tak sloboda v platení daní a odvodov pre ľudí nepoberajúcich príjmy z verejných rozpočtov a podnikateľov, ktorí neparticipujú na štátnych(verejných) zákazkách???

Šovinista, ktorý sa vyzbrojil do parlamentu dvomi témami, cestovný ruch(sponzorujte mi vleky) a utečenci(všetci sa bojte, ja Vás ochránim), u ktorého je otázne, či po Slovensku nebehá viac Boriskov, ako utečencov, má mať po 20-25 rokoch problém v rámci spravodajských hier, len teraz túto hru nerozbehol Fico, ako to bolo v prípade obyčajného Matoviča, ale vyplával z niekoho zásuvky dokument, ktorý má dokladovať jeho účasť na obchode s drogami. Ak majú tajné služby o každom jednom, čo i len trochu významnejšom človeku takéto informácie, vyvstáva otázka, kto vlastne riadi organizovaný zločin na Slovensku a za akým účelom sa tieto informácie využívajú, zneužívajú a vôbec, platí tajná služba? 

Slovenský občan sa zobúdza do reality, fungovania politiky a verejných financií, no je otázne, či dovolí jednotlivcovi zobrať si svoju slobodu, zodpovednosť a moc do svojich vlastných rúk(bez zasahovania do slobôd a práv druhých, teda aj tých, čo totalitu chcú, dobrovoľne si ju vyberú, ale nezasahujú do života tých, ktorí tak nechcú), alebo zavládnu šovinisti, ktorí zavŕšia totalitu a ekonomické otroctvo(dane a smrť). Nemám nič proti socialistom(medzinárodným, národným...), ak dokážu rešpektovať osobnú voľbu tých, ktorí nechcú pre ich skleník pracovať, platiť dane a nechať sa ním riadiť, samozrejme, tým pádom nemajú nárok na socialistické dávky, plynúce zo socialistického systému. Svet sa ocitá v zlomových časoch a je na každom jednotlivcovi, jeho slobodnej voľbe, ako s tým naloží...

Copyright © 2013. RESPUBLICA  Rights Reserved.