^Back To Top

  • Ekonomika

    Chystá sa konfiškácia hotovosti !

  • Politika

    Kto sponzoroval medzinárodný a národný socializmus?.

  • Sloboda

    Prečo je demokracia zlou formou vlády?

Top 10 spôsobov ako je ľudstvo vraždené v mene "vedy založenej na dôkazoch" 1. časť - /GMO/

Zo všetkých dnešných hrozieb pre ľudstvo nijaká nieje ničivejšia než hrozba tzv. "vedy založenej na dôkazoch".
Pod slovom veda ale nemyslím pokorné zhromažďovanie vedomostí za použitia rýdzich vedeckých metód.


To čo tým myslím je dogmatické, korporátne vedené odvetvie skreslenej vedy založené na falošných dôkazoch, podplácaní kontrolných úradov a korupcii pri vládnych regulátoroch. "Táto" veda nás zabíja pomocou hormonálnych rozvracačov, skrytých chemikálií prítomných v jedle, tažkých kovov, gentického inžinierstva a neurologických rozvracačov. 
Pretláčatelia tejto korporátnej "vedy založenej na dôkazoch" tvrdia, že pomáhajú ľudstvu, doteraz však ich konanie preukazuje, že jediné čo robia je ničenie zdravia populácie a budúcej životaschopnosti celého ekosystému.


Za každým jedom ktorému dnes musí ľudstvo čeliť je možné nájsť skrývajúcich sa vedcov, ktorí z neho profitujú 
zatiaľ čo šíria lži o jeho bezpečnosti. Cieĺom tohto článku Natural News je odhaliť lži skorumpovanej "vedy" a odkryť pravdu čo vlastne tzv. "veda založená na dôkazoch" skutočne podporuje v našich jedlách, liekoch, priemysle a domácom prostredí.

Čo nasleduje je 10 častí článku každý opisujúci jednú čast tzv. "vedy založenej na dôkazoch", ktorá ohrozuje život na planéte. Každý článok je naviazaný na zdroje a overiteľný prostredníctvom najzákladnejšieho vyhľadávania na webe.


Nič z tohto nieje fikcia!


Časť 1. GMO

Bolo dokázané že GMO zapríčiňuje zvýšený rast rakovinových nádorov. Tiež spôsobuje neplodnosť a zlyhanie či poruchy orgánov. Je to spôsobené tým že GMO rastliny obsahujú priamo vo svojich tkanivách smrteľné insekticídy. Ak sú tieto rastliny zjedené človekom, insekticídy sa stávajú častou potravy.

Keď GMO podávali laboratórnym potkanom v starostlivo navrhnutom experimente, bolo zaznamenané citujem:

,, Zvieratá na GMO diéte trpeli nádormi mliečných žliaz a tiež ťažkým poškodením pečene a obličiek. Výskumníci uviedli, že 50 percent samcov a 70 percent samičiek zomrelo predčasne, v porovnaní s 30 a 20 percentami v kontrolnej skupine."


tu je fotka z tejto štúdie -




GMo tkatiež môže pomôcť vo vysvetlení prečo je neplodnosť u ľudí v posledných rokoch na prudkom vzostupe a z akého dôvodu mladšie deti sú diagnostikované s rakovinou.

Vzhľadom k smrtiacim následkom konzumácie GMO každý "vedec" ktorý pretláča GMO je nepriamo vrahom. Pretláčnie tejto nebezpečnej technológie bez dlhodobého testovania bezpečnosti je porušením "zásady obozretnosti" ktorá je vysoko cenená v skutočne vedeckých kruhoch. Avšak obozretnosť bola opomenutá aby sa urobila služba korporátnym ziskom a dnes je to všetko len o navyšovaní predaji jedla, semien, chemikálií, bez ohľadu na to koľko mužov, žien a detí bude zabitých alebo poškodených v tomto procese.


Keď vidíte vedca, ktorý argumentuje v prospech GMO, zamyslite sa sami- " To je vraždiaci maniak." Pretože rozširovanie smrti je konečným výsledkom ich nezodpovendných nebezpečných akcií.

Zdroj: 

http://www.naturalnews.com/039778_evidence-based_science_murdered_GMO.html

 

poznámka: Slovensko v sadení GMO kukurice a repky nezaostáva 

http://www.monsanto.sk/

Copyright © 2013. RESPUBLICA  Rights Reserved.